STAMPIN' UP!

Stampin' Up!® is een Amerikaanse producent van kwalitatief hoogwaardige stempels en knutselmaterialen.

Naast de collectie stempels biedt Stampin' Up!® ook inkt, markers, papierproducten, ponsen, embossing- en snijmallen e.a. Kortom, een complete collectie om zowel uw unieke wenskaarten en cadeauverpakkingen te maken als ook scrapbooking albums en eenvoudige fotoboeken.

Alle producten zijn perfect op elkaar afgestemd. Van papier en inkt tot de versieringen en het lint. U hoeft niet meer te zoeken naar de juiste combinatie van kleuren omdat hiervoor al suggesties gedaan worden, maar uiteraard bent u zelf vrij in het maken van uw eigen combinaties.

CATALOGUS

Alle producten van Stampin' Up!® zijn te vinden in een overzichtelijke catalogus, die tevens inspirerende voorbeelden toont. De jaarcatalogus kunt u hier vinden als PDF. 

U kunt de jaarcatalogus ook bestellen. Voor € 5,00 (incl. verzendkosten) ontvangt u een exemplaar per post. Bij een bestelling boven de € 50,- ontvangt u deze € 5,- terug als korting op uw bestelling.

WORKSHOPS

De mooiste manier om kennis te maken met de producten van Stampin' Up!® is door middel van een workshop bij u of bij mij thuis. U krijgt voorbeelden aangereikt welke u kunt gebruiken bij het maken van uw eigen projecten. Daarnaast kunt u zelf korting op de producten verdienen wanneer u bij u thuis een workshop laat geven. Kijk voor meer informatie bij workshops of contact met mij op.

BESTELLEN

Wilt u zelf ook de allermooiste kaarten, cadeaulabels, scrapbooks en cadeauzakjes maken? De materialen van Stampin' Up! zijn daar uitermate geschikt voor. Van papier tot inkt en van markers tot stempels en gereedschappen. En alle producten kunt u bij mij bestellen! Vanaf januari 2020 ben ik onafhanklijke Stampin' Up! demonstratrice en kunt u bij mij terecht voor advies, bestellingen en workshops. 

Losse bestellingen (zonder workshop) kunt u plaatsen via een email naar: info@tokodelouwisstampin.nl , telefonisch, via Whatsapp of via mijn webwinkel.

Na het plaatsen van een bestelling neem ik contact met u op voor een bevestiging. De bestelling wordt rechtstreeks vanuit het magazijn naar uw adres verzonden via UPS  bij een directe bestelling via de shop. Bestellen via mijn verzamelbestelling resulteert in verzending via DHL servicepunt of PostNL naar voorkeur.

De verzendkosten via UPS bedragen € 7,95. U mag het ook ophalen bij mij thuis. Daarnaast kan ik uw pakket uiteraard ook naar u verzenden met DHL vanaf € 3,95 (brievenbuspost),servicepunt € 5,45 (pakketpost) of naar u thuis € 6,45 (pakketpost). Kosten voor pakketpost via PostNL zijn € 7,25.

ZELF DEMONSTRATRICE WORDEN?

Lijkt het u leuk om altijd minimaal 20% korting te ontvangen en als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste producten?  Neem dan contact met mij op. U bent welkom in mijn team en ik informeer u graag over de mogelijkheden. Daarnaast profiteert u van gratis deelname aan mijn teammiddagen samen met de andere teamleden. Rechtstreeks instappen mag natuurlijk ook. Ga hiervoor naar https://www.stampinup.nl/join?demoid=5046993

Kom je uit België en wil je je eigen team opbouwen met creatieve stempelaars? Ik help je graag mee met de start van jouw eigen Stampin' Up! avontuur. Neem contact met mij op of stap rechtstreeks in via https://www.stampinup.be/join?demoid=5046993